Profile Picture

NRichTextView issues with table formatting

Posted By Tom Galczynski 4 Months Ago
Author
Message
Tom Galczynski
Problem Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Forum Newbie

Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 29, Visits: 87
Hello support team.  I am using the latest version of the NRichTextView (also happens in previous version) and encountering a problem when I construct tables in the control, SaveToStream in RTF format, then LoadFromStream.  The structure of the table seems to change each save/load cycle.  Here is what the first time I construct the tables (programmatically) looks like:
https://www.nevron.com/forum/uploads/images/ad0260d1-a5f0-497f-86c2-15b5.png

After I savetostream the next time I loadfromstream it looks like this
https://www.nevron.com/forum/uploads/images/1bee800c-6783-466a-bd8e-0839.png

Notice the cells are larger and the cell contents apparently have margins around them.  If I then savetostream again (such as adding a blank line after a table or inserting some text after a table) it looks even more strange:
https://www.nevron.com/forum/uploads/images/866e8f1e-bffe-45ce-a1ea-705b.png

I have attached a txt file with the RTF strings that resulted from the savetostream each time.  Is there a reason why each string is different?  Is there some setting I need to set on the table to prevent NRichTextView from changing the table structure?
Please let me know if you need additional information.  Thanks very much!






Attachments
tablesavertfstrings.txt (0 views, 133.00 KB)
Nevron Support
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Supreme Being

Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 1 days ago @ 4:40 AM
Posts: 2,879, Visits: 3,044
Hi Tom,
Thank you for reporting this problem. It turns out the editor was incorrectly serializing the cell padding in RTF. We have uploaded a SP which must be fixing this problem. We hope this helps - let us know if you experience any issues...

Best Regards,
Nevron Support Team



Tom Galczynski
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Forum Newbie

Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 29, Visits: 87
Forgive my ignorance but I'm not sure I understand what you mean by "uploaded a SP".  Do you have a link to an updated control I can download? 

Nevron Support
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Supreme Being

Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)Supreme Being (3,905 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 1 days ago @ 4:40 AM
Posts: 2,879, Visits: 3,044
Hi Tom,

We meant "uploaded a service pack" - sorry for the confusion Smile. The standard windows installation on our web site is updated:
https://www.nevron.com/download-downloads.aspx?expandedCategory=Open%20Vision
so you simply need to download and reinstall. Let us know if you meet any problems.

Best Regards,
Nevron Support Team



Tom Galczynski
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Forum Newbie

Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 29, Visits: 87
Gotcha.  I figured that's what you meant but wasn't sure if there was a different download location for service packs. Now I know! ;-)
Downloaded, installed and it works fine.  Thanks very much!



Similar Topics


Reading This Topic