Profile Picture

NRichtTextView Exceptions

Posted By Rob Panosh Last Year
Author
Message
Rob Panosh
Posted Last Year
View Quick Profile
Forum Newbie

Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 14, Visits: 31
Hi,
Unfortunately there still seems to be a leak.  To make sure I'm not doing something wrong I have attached the source for our user control.  I have also attached word document detailing the leak.

Let me know if you need anything else.

Thanks,
Rob

Attachments
NevronMemoryLeak.zip (58 views, 489.00 KB)
RichTextEditUserControlSource.zip (58 views, 4.00 KB)
Nevron Support
Posted Last Year
View Quick Profile
Supreme Being

Supreme Being (4,093 reputation)Supreme Being (4,093 reputation)Supreme Being (4,093 reputation)Supreme Being (4,093 reputation)Supreme Being (4,093 reputation)Supreme Being (4,093 reputation)Supreme Being (4,093 reputation)Supreme Being (4,093 reputation)Supreme Being (4,093 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 days ago @ 1:05 AM
Posts: 2,965, Visits: 3,372
Hi Rob,
Do you call Dispose on the form that you use to host the control? We tested again the control and if you call Dispose on the host form or on the control itself there is no retention. Let us know if this resolves the problem...

Best Regards,
Nevron Support Team



Rob Panosh
Posted Last Year
View Quick Profile
Forum Newbie

Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 14, Visits: 31
Since the user control is in the panel control collection it is not necessary to call dispose.


In my user control I am disposing the host (widget), which does get called.




Did you look at the source for my user control that I sent?  Does everything look okay to you?  I will retest to make sure my form isn't leaking elsewhere.

Thanks,
Rob



Rob Panosh
Posted Last Year
View Quick Profile
Forum Newbie

Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 14, Visits: 31
Additional Info ... attached is the html that we are loading in the control.  Maybe that is part of the issue ... just a thought.

Rob

Attachments
emailbody.zip (59 views, 805.00 KB)
Rob Panosh
Posted Last Year
View Quick Profile
Forum Newbie

Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)Forum Newbie (0 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 14, Visits: 31
I create a sample application that has our user control (you have the source) on it. 
https://www.nevron.com/forum/uploads/images/a89246b6-2e14-41e5-a9d0-a5cd.jpg

Then in the load I add some sample text
https://www.nevron.com/forum/uploads/images/e3669253-b718-4d2c-a9a3-ac69.jpg

Took base line memory snap shot and then open the form twice (baseline and snapshot 3)
https://www.nevron.com/forum/uploads/images/162201ab-612c-45a8-ac80-73c1.jpg

Here are some of the classes that keep growing.
https://www.nevron.com/forum/uploads/images/f34ea6c9-9f45-479b-8370-a0fd.jpg

Would you be willing to have a GoToMeeting show I can review these results?

Thanks,
Rob





Similar Topics


Reading This Topic