Profile Picture

ASP.Net WebForms::ThinWebClient: Legend shows no colour dots for NQuickPointSeries

Posted By joern kunze 3 Years Ago

ASP.Net WebForms::ThinWebClient: Legend shows no colour dots for...

Author
Message
joern kunze
Problem Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Junior Member

Junior Member (13 reputation)Junior Member (13 reputation)Junior Member (13 reputation)Junior Member (13 reputation)Junior Member (13 reputation)Junior Member (13 reputation)Junior Member (13 reputation)Junior Member (13 reputation)Junior Member (13 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 78, Visits: 188
Hi Experts,

I have a ThinWebClient Chart with 2 Line Types with several series: NQuickPointSeries or NLineSeries. There is no mixed mode with the 2 series types it is either NQuickPointSeries or NLineSeries plotted.

The Legend for the chart is created with the following code:
       NThinChartControl1.Legends.Clear();
       NThinChartControl1.Legends.Add();
        NLegend legend = NThinChartControl1.Legends[0]; 

        legend.DockMode = PanelDockMode.Top;
        legend.Padding = new NMarginsL(1, 1, 3, 3);
        legend.FillStyle.SetTransparencyPercent(20);
        legend.OuterBottomBorderStyle.Width = new NLength(1, NGraphicsUnit.Pixel);
        legend.OuterLeftBorderStyle.Width = new NLength(1, NGraphicsUnit.Pixel);
        legend.OuterRightBorderStyle.Width = new NLength(1, NGraphicsUnit.Pixel);
        legend.OuterTopBorderStyle.Width = new NLength(1, NGraphicsUnit.Pixel);
        legend.HorizontalBorderStyle.Width = new NLength(0, NGraphicsUnit.Pixel);
        legend.VerticalBorderStyle.Width = new NLength(0, NGraphicsUnit.Pixel);        

        NThinChartControl1.Legends[0].VisibilityMode = VisibilityMode.Visible;

        chart.DisplayOnLegend = legend;

For the NLineSeries everything is ok:
https://www.nevron.com/forum/uploads/images/c55c07f5-bcf0-4aef-95f6-cc8a.jpg


but for the NQuickPointSeries no coloured dot before the series name according to the series colour is shown:
https://www.nevron.com/forum/uploads/images/eca260d8-d148-4017-9dc2-80cc.jpg

How do I force the coloured dots to be visible in the legend?

Thanks for the help,
Best regards,
Joern


 


Nevron Support
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Supreme Being

Supreme Being (3,954 reputation)Supreme Being (3,954 reputation)Supreme Being (3,954 reputation)Supreme Being (3,954 reputation)Supreme Being (3,954 reputation)Supreme Being (3,954 reputation)Supreme Being (3,954 reputation)Supreme Being (3,954 reputation)Supreme Being (3,954 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 12 hours ago
Posts: 2,888, Visits: 3,074
Hi Joern,
Thank you for pointing out this problem - we just release a SP which is published on our website which fixes it. Let us know if you meet any problems or have any questions.


Best Regards,
Nevron Support Team





Similar Topics


Reading This Topic